MaddMagazine

Ni zdravja brez svobode

definicija zdravja

Zdravje je stanje popolne telesne, duševne in socialne blaginje in ne zgolj odsotnost bolezni ali oslabelosti.

Tehnototalitarni režim v Sloveniji, ki ga izvaja Janez Janša ob podpori vseh demokratičnih sil, medijev in nevladnikov in vse v imenu "varnosti in zdravja"

Pisal, sem že o nesmislu in popolnem fiasku sprejetih ukrepov kot odgovor na epidemijo Covid-19. Prihodnost bo pokazala koliko škode je povzročeno trajno in sekundarno  gospodarstvu, psihosomatsko  ljudem, …

Slabše od naših vprašanj, dvomov, nestrinjanja je naša molčečnost o tem.

Bit totalitarizma ni sam totalitarni voditelj in krog temačnih okrog njega. Bit totalitarizma je tudi splošno sprejetje ozračja »banalnosti zločina ali sprejetih odlokov z višjim ciljem«,

Ko kritičnosti, glasnosti in premisleka ni več in tiho sprejemanje postane »nova normalnost«  se odpirajo vrata tehno-totalitarizmu na veliko.

Ukrepi z zapiranjem držav, omejevanjem gibanja in drugimi nesmiselnimi ukrepi so bili opravičeni s potrebo za umirjanjem krivulje vpliva virusa, ker ni bilo dovolj bolniških kapacitet. Medtem so ukrepi podaljšani, krivulje se niso pomembnejše spremenile, ukrepi niso dali statističnih rezultatov pa vseeno v devetih mesecih ni novih investicij v bolnišniške kapacitete, ob dejstvu, da so vse ne nujne medicinske storitve ustavljene.

Zastavljam vprašanje zakaj ni novih investicij v zdravstvu, novih bolnišnic, čeprav trobijo kako je virus nevaren? Ali je? Preberite več v prejšnjih objavah. Pravzaprav gre za krčenje zdravstva in zapiranjeoddelkov ter sistematičnega nedelovanja zdravstva.

O virusu se ne ve dovolj pa je vseeno narejeno cepivo, ki ni preverjeno in testirno, brez učinkovitosti potrjene z raziskavami, vlade pa sprejemajo nesmiselne smešne ukrepe, ki so dokazano neučinkoviti in škodljivi vsem. V ozadju vladanja je načrtno ropanje države s sumljivimi posli in pooblaščenimi dobavitelji, naskok na državo in njene institucije in vse prikrito z višjim ciljem, zdravja »nacije« in tihim sprejemanjem vseh ljudi. Za vse to bomo plačali visoko ceno!

The New York Times je že pisal, da so nekatere osebe cepljene z novim cepivom dobile enake simptomatske reakcije kor bi bili okuženi s samim virusom in da je cepivo vprašljivo.

Čestitke velikemu govorcu države ob ugotovitvi, da je po devetih mesecih nekdo » cepljen z novim cepivom«  umrl zaradi starosti.

Pomemben mejnik v državi. Očitno so stvari drugačne. Imamo tudi drugačne vzroke smrti. Devet mesecev nihče ni umrl v prometni nesreči, ni samomorov, ni umrlih zardi drugih neozdravljivih boleznih, …

Čestitke novinarjem, da so to novico posredovali vsem in nas razsvetlili.

Maske, zapiranje, omejevanje, cepljenje so hitre in enostavne rešitve zapletenih problemov, ki ne ponujajo dolgoročne rešitve ravno nasprotno, povzročajo mnogo večje probleme.

Švedska s svojim racionalnim razmišljanjem in delovanjem kot primer dokazuje, popolni fiasko sprejetih ukrepov večine EU držav.

Cepivo ni srebrna krogla, ne verjamem v enostavne rešitve. Virusi so del našega življenja. Za nekoga bo smrten, za 99,9% pa ne. To je dejstvo.