MaddMagazine

Janez Janša zaprl Janezu Janši smučišče

Nazadnje je Janez Janša zagrozil Janezu Janši z izvrševanjem odlogov in Janezu Janši zapečatil smučišče. Zvesti marginalni državni psi, inšpektorji državnega inšpektorata so takoj pohiteli in izvršili voljo »vožda« in oglobili nato pa zapečatili smučišče Janeza Janše.

Priča smo produkciji odlokov in paničnemu vladanju z odloki praktično na vsakih 5 minut. Ob vseh teh izjemno izjemnih mislecih, govorcih in intelektualcih v državni upravi smo priča sprejemanju izjemno izjemnih odlokov izjemno izjemnih intelektualcev. Vem, da nisem med temi izjemno izjemnimi intelektualci, ki bi brez razmišljanja te odloke sprejel temveč z logiko razmišljanja in znanjem sklepam in ob tem se mi odpirajo mnoga vprašanja.

Ali osebe, »strokovnjaki« in njihovi sodelavci, ki sodelujejo v pisanju odlokov imajo kakršnekoli izkušnje iz gospodarstva? Ali imajo kakršnekoli izkušnje iz življenja? Ali sploh kaj razmišljajo? Ali imajo kaj izobrazbe, razen SDS kursa?

Sklepam da ne. Zakaj?

Če bi imeli kaj znanja in kritičnega razmišljanja o gospodarstvu in biologiji, če bi kaj prebrali strokovnega o virusih in se poučili, če jim ne bi oprali možgane in če bi racionalno razmišljali bi se morali vprašati :

Zakaj je smučanje nevarnejše od množičnega gnetenja ljudi v nakupovalnih središčih ali cerkvah?

Zakaj je smučanje nevarnejše od javnega transporta ali maše?

Zakaj je smučanje nevarnejše od sprehodov psov, kolesarjenja ali drugih športnih dogodkih?

Zakaj so črnomašniki strokovnjaki za viruse?

Ali pisatelji odlokov vedo kaj o gospodarstvu in koliko je priprav in vloženega denarja potrebno za zagon smučišča?

Presenečen, sem, da Janeza Janšo niso podprla druga smučišča in se enotno zoperstavila odlokom. Predvidevam, da računajo na državni (naš ) denar.

Mediji me pa ob vsem tem niso presenetili, čeprav sem pričakoval, da bodo z vprašanji terjali odgovore. Kot sem že ugotovil v preteklosti, ni ga razmišljajočega novinarja, ki bi terjal odgovore in ni ga medija, ki bi bil kritičen. Mediji so pravzaprav postali prenašalci vladnih informacij in ključni dejavnik v enotnem propagandnem mehanizmu pranja možganov in mashipnozene ne da bi se te vloge zavedali. To je žalostno dejstvo, ki govori o nizki stopnji inteligence novinarjev.

Zavedati se moramo, da s tem, da smo tiho ob načinu vodenja države in teroriziranju vseh z nezakonitimi in neustavnimi odloki in teptanjem temeljnih pravic odpiramo pot tehno-totalitarnim režimom in naci-fašističnim idejam.

 V enem odloku so čez noč zaprli tržnice na prostem in takoj zjutraj poslali državne »pse« na delo. Z vsakim odlokom tonejo globlje v brezno neumnosti. Menim, da še niso dosegli intelektualnega dna.